bruiloft jurkjes

13:42
Mijn vriendin is trouwen, dus ik heb een andere grote bruiloft deze zomer! Maar wat moet ik dragen?! Welke kleur jurk moet ik kiezen, wat is hip en vooral: waar vind ik de perfecte jurk of rok? Het duurt een tijdje, maar dan heb je ook iets. Ik heb een aantal coole items voor je. Dat bespaart u opnieuw zoeken. Ben je al snel een gast op een bruiloft of je gewoon een super leuk feest, check de jurken en accessoires hieronder en vind je perfecte jurk ook!
bruiloft jurkjes

Ja bruiloft seizoen, maar wat moet ik dragen?

Ik vind het altijd erg leuk om te worden uitgenodigd voor een bruiloft. Omdat bruiloften altijd garant voor een Mega Party! Als een winkelend verslaafde wil ik iets nieuws voor elke bruiloft, want er is geen beter excuus om te gaan winkelen.

Jurk om indruk te maken

Nu ben ik vooral uit de fysieke winkels (mooie ouderwetse), maar waar heb je echt een afdeling met stijlvolle jurken? Vooral als je niet leven in de stad, net als ik. Dat is de reden waarom ik ben het starten van mijn zoektocht naar de perfecte jurk online deze keer! En met de resultaten, heb ik gespot veel mooie jurken voor je. Niet te duur en je het beste naar een andere partij. Ik vind vooral de nieuwe bruiloft collectie van ASOS.com! En wil je een andere kleur? Veel jurken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, leuk!

Kleur het op!

Kies een jurk in een kleur waar je je comfortabel voelt. Als u niet wilt dat de aandacht te veel te trekken, kiezen voor een zachte pastelkleur. In een zomer stemming? Kies een mooie perzik of koraal Touch of een prachtige jurk met bloemen.

Lezen: draaiboek bruiloft

Rokjesdag

Ben je niet zo dol op de jurken of heb je net gezien een echt cool rok? Een rok is ook erg stijlvol met een mooie sandaal of hoge hakken. Ik ben helemaal fan van de zachte roze Tule rok! (scroll naar beneden snel om te zien wat ik het over heb).

Finishing touch

Zal het een beetje vers tijdens de bruiloft? Neem een mooie blazer met u in een witte of naakt schaduw. Deze tinten passen goed bij de meeste jurken. Bovendien, koele sieraden, goede zonnebrillen en een tas om al je spullen op te slaan mag niet worden gemist. Daarom heb ik meteen een paar leuke accessoires voor u geselecteerd!

Artikel Terkait

Previous
Next Post »